De Academie

Wij verzorgen lessen op hoog niveau. Van je eerste kennismaking, tot aan voorbereiding op het conservatorium: de saxofoonlessen aan Saxofoon Academie Amsterdam zijn geschikt voor iedereen.

20180405-DSC_8283
De studio van Saxofoonschool Amsterdam
Je hoeft geen supertalent te zijn

Talent speelt bij onze aanname geen rol. Met iets minder talent, maar met hard werken en enthousiasme, kun je het ver schoppen. Verder dan iemand met talent, die afhaakt bij de minste weerstand.

Wie kan zich bij ons aanmelden?

Wij geven les aan beginners, gevorderden, kinderen (vanaf 7 jaar) en senioren.

Ook als je helemaal geen ervaring hebt, ben je van harte welkom

Het klinkt misschien raar, maar een docent ziet graag leerlingen komen die helemaal geen ervaring hebben. Het is altijd een uitdaging om het beste uit de leerling te halen en te zien hoe hij of zij zich ontwikkelt in de loop van de tijd.
En… misschien zit de nieuwe John Coltrane of Candy Dulfer er wel tussen.

En met ervaring?

Natuurlijk is er nog ontzettend veel te ontdekken als je het instrument wel al beheerst. Of je je kennis wilt opfrissen of verdiepen, of iets wilt ontwikkelen wat je nog niet beheerst (denk aan improvisatie), ook voor gevorderden biedt de academie een schat aan mogelijkheden.

Frank Paavo

Saxofoon Academie Amsterdam is opgericht door saxofonist Frank Paavo. Frank speelt al meer dan veertig jaar saxofoon, en geeft al ruim dertig jaar les.
Vind hier en hier meer over Frank, en lees ook hoe studenten hem ervaren als docent.