Jazz Workshop voorjaar 2020 door SBSJazz

Een volgende Jazz- en Improvisatie Workshop zal plaatsvinden in Artiance Alkmaar op de zaterdagochtend. De workshop staat onder leiding van Jan Doedens. Hij zal een aantal standards ter hand nemen, en ingaan op zaken als “swing”, “vorm”, “akkoordenschema”, “Trappen en Ladders ” en nog veel meer. Je moet wel enige kennis hebben van het Jazzrepertoire en enige vaardigheid op je instrument hebben. Alle instrumenten, waarbij de stem ook als instrument wordt gezien, zijn welkom.

De workshop bestaat uit negen oefendagen en een presentatie. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig waarvan 3 Rhythm Sectie. Als er minder dan 8 personen zijn zouden we de tijd kunnen inkorten. Bij aanmelding verbind je je aan de 10 workshopdagen. Als je je hebt aangemeld krijg je na 5 januari een email met alle details.

De workshop kost 120,-. De workshop vindt plaats op de zaterdagochtend van 11:00u tot 13:00u in Artiance. Backline is aanwezig.

De Workshopochtenden zijn:
11, 18 en 25 januari,
1, 8, 15 en 29 februari,
7 en 14 maart.

De presentatie is op 21 maart.

Je kunt je hier aanmelden, ook als je op de hoogte gehouden wilt worden over de workshops. De inschrijving sluit op  5 januari.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.