Nieuwe improvisatie workshop SBSJazz

De stichting ter bevordering van het spelen van Jazz en geïmproviseerde muziek (SBSJazz) organiseert een nieuwe Improvisatie Workshop. De workshop staat onder de bezielende leiding van Jan Doedens, behelst 10 zaterdagen en de volgende start op 14 september 2019.

Er worden jazzstandards en eigen werk ter hand genomen om te analyseren en te doorgronden. Er wordt ingegaan op vorm, swing, akkoorden, trappen, ladders, nootkeuze en nog veel meer. Je moet wel enige kennis van het Jazzrepertoire en enige vaardigheid op je instrument hebben. Alle instrumenten, waarbij de stem ook als instrument wordt gezien, zijn welkom.

De workshop bestaat uit negen oefendagen en een presentatie. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig waarvan 3 Rhythm Sectie. Bij aanmelding verbind je je aan de 10 workshopdagen.

De volgende workshop kost 120,- en vindt plaats op de zaterdag van 10:00u tot 12:00u en van 12:30u tot 14:30u in Artiance in Alkmaar. Backline is aanwezig. Je kunt je aanmelden op de SBSJazz website (www.sbsjazz.nl). De inschrijving sluit op 8 september, als er dan genoeg deelnemers zijn kan de workshop doorgaan en krijg je een email met alle details.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.