Saxles in Utopia – deel II

Nog een keer naar de wereld van de reality om Isabella saxofoon te leren spelen.

Utopia-watcher Thom Kraakman schreef er deze twee stukjes over:

“Isabella is gestrest en gehaast.
Isabella is een beetje gestrest. Ze zoekt een bestand op de computer voor Frank Paavo die haar saxofoon leert spelen, maar kan het bestand niet vinden. Frank Paavo vraagt gelijk aan haar waarom ze zo gehaast is. Isabella geeft aan dat er om 13:00 uur een of andere valkeniersworkshop is en dat ze daarom zo gehaast is. Ook zegt ze tegen zichzelf dat ze totaal niet goed voorbereid is. Ze loopt de hele tijd heen en weer en is aan het zuchten. ”Pff, lekker goed voorbereid weer.” Frank Paavo is maar vast begonnen met saxofoon spelen omdat Isabella toch nog even bezig is. Isabella vertelt aan de man dat ze een fantastisch golf maatje heeft. ”Hij word altijd helemaal aangemoedigd en begint altijd over een brug waar hij dan over heen gaat. Zelf vind ik het totaal niet leuk, maar ik vind het wel leuk dat hij er zo enthousiast over is. Ik vind het leuk als hij over golf praat,” zegt Isabella.

Ook zegt ze tegen haar leraar dat het wel héél gek moet lopen als ze de verpleging weer in gaat. Ze wil gewoon heel graag doorbreken in de muziek wereld. ”Ik vraag me ook echt af wat ik hier nog doe. Ik ben blij dat ik me diploma verpleging heb, maar ik wil echt de muziek wereld in. En naar het buitenland om daar muziek te maken,” zegt Isabella.

(Kort) verslag van de tweede saxofoonles van Isabella, inwoonster van het huis ‘UTOPIA’

Giorgio wil de saxofoon leren kennen.
De leraar van Isabella is in Utopia. Isabella vertelt dat ze geoefend heeft op haar ademhaling en op dosering van de klanken. Ze begrijpt een beetje hoe het moet, maar vind het erg moeilijk. Ook zegt ze tegen hem dat het erg goed gaat met haar nieuwe nummer. Ze heeft vanmorgen om 06:00 op enter geklikt en haar nummer verstuurd. Ze heeft er een goed gevoel over en denkt dat het nummer helemaal af is. Isabella is er ontzettend trots op. Giorgio vind een saxofoon een super tof instrument en wil dit ook gaan leren. De leraar van Isabella zegt dat dit mag, en dat Isabella het hem dan maar moet leren. Isabella geeft dan de informatie die de leraar aan haar geeft weer door aan Giorgio.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.